Over Patricia Snel

Bestsellerauteur/redacteur en schijfcoach Patricia Snel studeerde Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis in Leiden.

Ze werd bekend met De expat, waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht en dat ook in het Engels werd vertaald. Na een jarenlang verblijf in Singapore en op de Kaaimaneilanden keerde ze in 2016 terug naar Amsterdam. Ze leeft en werkt op haar woonboot Gratia Deo.

Haar spannende romans zijn uitgegeven door Ambo/Anthos en Overamstel. Achtereenvolgens: Verblind, De intrigant, De expat, De jacht, De violiste, Perfect Match, Expat exit. Patricia schreef ook een reeks korte verhalen. Verder is zij als docent verbonden aan de Schrijversacademie en redacteur bij Xander Uitgevers.

Boeken

Over Robert Haasnoot

Robert Haasnoot (1961; Verenigde Staten) maakte naam met zijn romans over het vissersdorp Zeewijk: Waanzee, Steenkind en De heugling, waarvoor hij in binnen- en buitenland lovende kritieken kreeg. Waanzee leverde hem de Prix des Ambassadeurs op en De heugling stond op de longlist van de Libris Literatuurprijs. In juni 2020 verscheen zijn negende roman, Duinbrand.

De romans van Haasnoot verschijnen bij Uitgeverij De Geus en zijn in meerdere talen vertaald. Van Waanzee werden de filmrechten verkocht. Verder schreef hij twee toneelstukken die o.a. werden opgevoerd door het Onafhankelijk Toneel.Robert Haasnoot is als docent verbonden aan de Schrijversacademie.

Voor meer informatie over Robert en over zijn romans, ga naar www.roberthaasnoot.nl.

Boeken

De Expat

Lees verder

De Violiste

Lees verder

Expat Exit

Lees verder

De Jacht

Lees verder

De intrigant

Lees verder

Verblind

Lees verder

The Expat

Lees verder